Hogyan válasszunk a személyiségünknek megfelelő járművet hosszútávú autóbérlésre?

Az autó tartós bérlet lehetősége igen nagy népszerűségre tett szert az utóbbi években. Mivel ebben az esetben nem kell hitelt felvenni a gépjárművásárláshoz, ráadásul az üzemeltetéssel kapcsolatos költségek is előre kalkulálhatók, nem meglepő, hogy sokan választanak maguknak céges autót. Vajon milyen típusú járművet érdemes bérelni a különböző életstílusokhoz? Mindenki találhat olyan autót magának, ami illik a személyiségéhez?

2023-07-05T11:32:41+00:00 2023. jún 26.|

Céges autó vagy saját autó?

Mielőtt elgondolkodnánk a bérelni kívánt gépjármű típusáról, érdemes néhány szót ejteni arról, hogy miért is jó döntés a céges autó mellett voksolni.

  • A tartós autóbérlés a nagyobb autóflottával rendelkező cégek mellett már egyéni vállalkozók számára is elérhető, így nem feltétlenül szükséges „nagyban gondolkodni” ahhoz, hogy olyan autóval szelhessük az utakat, amilyennel csak szeretnénk.
  • Egy jól megválasztott céges autó nemcsak a kollégák munkáját könnyíti meg, hanem az ügyfelek és partnerek szemében is hozzájárul a vállalat professzionalizmusának és presztízsének erősítéséhez.
  • A kiszámítható költségek, a gépjárműpark gondozásának átvállalása, a rendszeres karbantartás és a flottakedvezmény mind-mind olyan előnyök, amelyek Önhöz vándorolnak, ha úgy dönt, a Nelson Flottánál bérel autót.

Fontos, hogy a céges autónk hűen tükrözze életstílusunkat

Az életstílus tükröződése a céges autóban

A céges autó kiválasztásánál fontos figyelembe venni, hogy milyen üzleti tevékenységet folytat a vállalat: milyen az az imázs, amit közvetíteni szeretnénk? Tartós bérlet esetén lényeges szempont az is, hogy a kiválasztott jármű tükrözze a személyiségünket. Ugyan minden autóbérlés esetén érdemes körültekintően választani és számba venni a flottakezelés előnyeit is, ne felejtsük el, hogy a legfontosabb mégiscsak az, hogy jól is érezzük magunkat a választott autóban, hiszen mondhatni ez lesz a második otthonunk az utakon.

Vezetői pozíció vs. sportosság

Egy elegáns jármű, mint egy felsőkategóriás cégautó, tökéletesen megfelelhet például a vezetői szerepekben dolgozó kollégáknak. Másrészt, aki inkább sportos és dinamikus életstílust él, ahhoz valószínűleg egy sportosabb jármű dukál. A Nelson Flottánál Ön olyan céges autót választhat, amilyet csak megálmodik – a modell mellett beleértve például a színeket, a felszereltséget, a felniket is.

A környezettudatos vállalat

A környezettudatos életstílust folytató vállalatok számára a tartós autóbérlési szolgáltatásunk lehetőséget kínál arra is, hogy olyan járművet válasszanak, amely kisebb ökológiai lábnyomot hagy. Egy hibrid vagy elektromos autó tartós bérlete tökéletesen illeszkedhet a fenntarthatóságra törekvő életstílushoz. A cégautó esetében is fontos lehet a környezeti szempontok figyelembevétele, hiszen egy zöld flottakezelési stratégia hozzájárulhat a vállalat társadalmi felelősségvállalásának növeléséhez.

A technológia szerelmeseinek

Azok számára, akik szeretik a technológia legújabb vívmányait, a modern, high-tech járművek lehetnek a legvonzóbbak. Az autóbérlés lehetővé teszi Ön számára is, hogy mindig a legmodernebb modellt vezesse anélkül, hogy nagyobb összegeket kellene befektetnie egy új autó vásárlásába. Egy ilyen jármű nemcsak a vezetési élményt teheti izgalmassá, hanem a mindennapi életet is megkönnyítheti az intelligens funkcióinak köszönhetően. Ráadásul ha Ön gyorsan szeretne céges autóhoz jutni, válogathat a gyártói készletről érkező kocsik közül.

Ha környezettudatosan élünk, a legjobb választás egy zöld céges autó

Autó tartós bérlet: gyakorlati szempontok

Bármilyen autóválasztásnál – legyen az céges autó vagy saját autó – fontos figyelembe venni a gyakorlati szempontokat is. Mekkora a gépjármű? Alkalmas-e esetleg a családi utazásokra is vagy csak munkába járásra? Mennyibe kerül a fenntartása? Az autó tartós bérlet esetében ezek a kérdések különösen lényegesek, hiszen hosszú távon fogjuk használni a kiválasztott járművet.

További szempont lehet az is, hogy a vállalat, amelytől a járművet béreljük, megbízható és kiváló ügyfélszolgálatot nyújtson. Az autó tartós bérlet során felmerülhetnek különböző kérdések és problémák, ezért fontos, hogy a cég szakértői mindig rendelkezésre álljanak, a megfelelő szaktudás birtokában legyenek. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy az autóbérlési élmény zökkenőmentes és kellemes legyen.

A jó hírünk az, hogy a Nelson Flottánál mind a segítőkész ügyfélszolgálat, mind a széles cégesautó-választék adott: keressen minket bizalommal, találjuk meg az Ön személyiségéhez tökéletesen passzoló autót!