Céges autó és vállalati imázs: Hogyan növelheti az autó tartós bérlet a vállalat márkájának értékét?

A céges autók amellett, hogy biztosítják a munkavállalók mobilitását, kétségtelenül lényeges részét képezik a komplex vállalati arculatnak: fontos szerepet töltenek be a vásárlók fejében kialakuló céges imázs formálásában is. Hogyan zajlik ez a gyakorlatban?

2023-06-19T12:40:53+00:00 2023. jún 19.|

Mit is jelent a tartós bérlet?

Ahhoz, hogy megérthessük az autó tartós bérlet és a vállalati imázs közti összefüggést, kezdjük az alapoktól. Ön tudja, mit is jelentenek valójában az autópark kezelés, a tartós bérlet fogalmai?

Az autópark kezelés (autólízing) egy olyan szolgáltatási csomag, mely magában foglalja a jármű finanszírozását (tartós bérlet) és az üzemeltetését. Ugyan az autópark kezelésnek különböző szintjei léteznek, közös jellemzőjük, hogy a bérbevevő mentesül a gépjárművekkel kapcsolatos tennivalók alól, aminek az előnyeit minden vállalkozás azonnal élvezheti (legyen szó kis-, közép- vagy nagyvállalatokról, illetve akár egyéni vállalkozókról is).

Az autó tartós bérlettel pénzt, időt és erőforrásokat takarítanak meg a vállalatok.

Az autó tartós bérlet előnyei vállalati szempontból

Nem nehéz belátni, hogy a tartós bérlet számos előnnyel kecsegtet a vállalatok számára: lehetővé teszi például, hogy könnyen és gyorsan hozzáférjenek az autókhoz anélkül, hogy saját autóflottát kellene fenntartaniuk. Mivel is jár ez?

  • Pénz, idő és erőforrások megtakarításával;
  • könnyen kezelhető autócserékkel, -karbantartásokkal;
  • a legújabb autómodellekhez való egyszerű hozzáféréssel.

Vállalati imázs: hogyan hat rá az autó tartós bérlet?

Vállalati imázs alatt egy olyan belső képet értünk, amely a vásárló fejében alakul ki egy adott cégről. Az pedig, hogy mennyire sikerült pozitív képet kialakítanunk vásárlóink és potenciális vásárlóink fejében a vállalatunkról, nagyban befolyásolja üzleti sikerünket.

De hogyan tudjuk pozitív irányba terelni a vállalati imázs formálását céges autók által? Autó tartós bérlet esetén – amilyen szolgáltatást a Nelson Flotta is nyújt – lehetőségünk van a legújabb autók közül választani, ami az alábbi hatásokkal bír a rólunk alkotott képre:

  • Az új autók kényelmes és biztonságos vezetést nyújtanak felhasználóiknak, ami a vállalat belső imázsát erősíti. A saját munkavállalóink pozitív értékítélete szintén elengedhetetlen egy cég hosszú távú sikeréhez.
  • A gazdaságosság és a környezetbarátabb működés is az új autók mellett szól: amellett, hogy ténylegesen csökkenthetik ökológiai lábnyomukat munkavállalóink, a nyilvánosság felé is pozitív üzenet a környezetünk óvására való törekvés.
  • Végül, de nem utolsósorban: egy új autó esztétikai szempontból is kiemelkedően teljesít. Pozitív üzenetet sugall használójáról, ami által könnyebben pozicionálhatja magát magasabbra egy vállalat például egy üzleti találkozó alkalmával.

Autó tartós bérlet esetén a vállalatok hozzáférnek a legújabb modellekhez, ami pozitív hatással van a céges imázs formálására.

Kit lehet keresni, ha érdekli Önt az autó tartós bérlet lehetősége?

Az autókkal megannyi vállalat és ember szívesen foglalkozik – de azt gondoljuk, az Ön autóügyeinek is az válik a leginkább javára, ha gondoskodó és szakértő kezekbe kerülnek. A Nelson Flotta munkatársai az autó és a finanszírozás kiválasztásától kezdve a karbantartások szakszerű és költséghatékony elvégzésén át az autó értékesítéséig ezzel foglalkozó szakemberek. Bízza ránk autópark kezelését, tartós bérletét!

Keresse munkatársainkat bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.