AUTÓPARK KEZELÉS, FLOTTALÍZING 2018-08-30T10:52:29+00:00

Autópark kezelés, flottalízing

Az autóhoz mindenki ért és szívesen foglalkozik vele, mégis, mi azt gondoljuk, az Ön autóügyeinek is javára válik, ha gondoskodó kezekben, szakértők segítségével kezelik őket. Az autópark kezelés, az autó, és a finanszírozás kiválasztásától a mindennapi és a rendszeres karbantartások szakszerű és költséghatékony elvégzésén át az autó értékesítéséig teljes munkaidőben ezzel foglalkozó, tapasztalt szakemberek gondoskodását jelenti. A Nelson, mint flotta- és autópark kezelő vállalkozás vásárlási volumenéből adódóan jelentős kedvezményeket ér el beszállítóknál. Ezeket a kedvezményeket mi természetesen továbbadjuk Önnek!

Mit is jelent az autópark kezelés?

Az autópark kezelés (autólízing) egy olyan szolgáltatási csomag, mely magában foglalja a jármű finanszírozását (tartós bérlet) és az üzemeltetését.

Az autópark kezelés különböző szintű és tartalmú szolgáltatási csomagjainak közös jellemzője az, hogy a gépjárművekkel kapcsolatos tennivalók alól a bérbevevő (vevő) mentesül, míg a kiszervezés összes előnye jelentkezik vállalkozásánál.

Munkatársaink szakértői a járművekkel kapcsolatos üzemeltetésnek és finanszírozásnak. A költséghatékony autópark kezelés során számunkra nagyon fontos az egyedi ügyféligény szem előtt tartása.

Tekintse meg aktuális autólízing ajánlatainkat

Szolgáltatásaink

Alapszolgáltatások:

Az Ön által kiválasztott gépjárművet a Nelson Flottalízing Kft. megvásárolja, és az Ön által meghatározott futamidőre bérbe adja. A bérleti díjképzés alapja minden esetben a kedvezményes nettó vételár. Ez az autólízing.
Szakértelem és nagybani kedvezmények. Önnek egyértelmű előnyöket jelent, ha a kötelező és CASCO biztosításokat a Nelson köti. Cégünk és a biztosító társaságok közötti szerződések révén az Ön számára a piacon elérhető egyik legkedvezőbb díjtételt tudjuk kalkulálni. Casco biztosításainkat 10% minimum 50.000,- forintos önrésszel kötjük. Egyedi igény esetén ettől eltérő szerződés is köthető.
Minden, a gépjárművet terhelő adóval, közteherrel kapcsolatos ügyintézést mi végezzük el.

Választható szolgáltatások:

Autópark kezelés szolgáltatásunk részeként országos lefedettségű, szerződött márkaszerviz partnereinken keresztül elvégezzük a szerződés teljes futamideje alatt a gyári előírásoknak megfelelő karbantartásokat, illetve az előre nem tervezhető javításokat is. Az autópark- kezelés szolgáltatásunknak beszállító szervizeket hosszú évek óta alkalmazzuk, ismerjük és minősítjük. Csak a legkiválóbb szolgáltatást nyújtók foglalkozhatnak ügyfeleink gépjárműivel. Az általunk elért mennyiségi kedvezményeknek köszönhetően a karbantartási költségeket alacsonyan tartjuk. Az elvégzett javítási munkákat folyamatosan ellenőrizzük.
Káresemények esetén a gépjárművek teljes körű biztosítási ügyintézését, valamint javítását is elvégezzük. Kötelező gépjármű felelősség biztosítás terhére történő javítás esetén a cseregépjármű rendelkezésre bocsátásával kapcsolatos szervezést és az adminisztrációs feladatokat is átvállaljuk. Szerződött partnereink az ország területén casco ügyintézéssel autóüveg javítást és cserét végez a gépkocsi használóval/felelőssel egy előre egyeztetett időpontban. A teljes körű javítás mindig elsőrendű feladatunk.
Autópark-kezelés szolgáltatásunk igénybevétele esetén időben és szakszerűen gondoskodunk gumiabroncsainak cseréjéről. Az Ön igényeinek és az adott gépjármű típusának megfelelő minőségű, téli illetve nyári gumiabroncs készletet biztosítunk a gépkocsikhoz. A gépjárművek megadott futásteljesítménye illetve a futamidő indokolja a külön nyári, illetve a külön téli gumiabroncs garnitúra alkalmazását. Szerződött partnereinken keresztül biztosítjuk az Ön számára:
  • megfelelő minőségű gumiabroncsot kedvező feltételekkel
  • a gyors és pontos kiszolgálást
  • a használaton kívüli abroncsok tárolását
Flottakezelés szolgáltatásunk részeként 24 órás segélyszolgálat áll a bajba jutott autósok rendelkezésére, mely garantálja a váratlan eseményekből adódó problémák azonnali megoldását. Ha káresemény, vagy meghibásodás gátolja a továbbhaladásban, szolgáltató partnerünk a segítségére siet, akár Európa más országaiban is. A szolgáltatás biztosítja a gépjármű szervizbe szállítását, csereautó biztosítását és az utasok továbbhaladását.
A belföldi segélyszolgáltatás kiterjedhet külföldre is, további szolgáltatásokkal, úgymint szállás, továbbutazás, hazautaztatás biztosítása szükség esetén.
A normál CASCO biztosítás Európa területére terjed ki. FÁK országai, Ukrajna stb. területére kiegészítő biztosítást kell kötni.
Olyan kiegészítő biztosítás, amely fedezetet nyújt totál és lopáskár esetén az alap CASCO biztosítás alapján nem térülő tételekre önrész, finanszírozásból adódó követelés. Ez alapján mentesül a bérlő az ilyenkor minden esetben felmerülő költségekről.
Lehetőséged ad a gépjármű nyomon követésére és egyéb kontroll lehetőségekre.
Rendszámra szóló pin kóddal ellátott kártyákat adunk a gépjárművekhez, mellyel kedvezményesen utólagos fizetéssel tud üzemanyagot vásárolni.
  • Előfordult már Önnel, hogy ki sem látszott a munkából, de autóját szerette volna lemosatni a következő tárgyalásra?
  • Mit tett Ön ebben a helyzetben?
Gépjárművét szervizbe, gumiabroncs cserére, vagy mosóba szállítjuk. Nincs szükség hosszú várakozásra, nem kell taxiba ülni, és az elvégzett munka után természetesen az Ön által megjelölt helyen kapja vissza autóját.
Cseregépjármű rendelkezésre bocsátása

Kiegészítő szolgáltatások

Az adott gépjárművet ellátjuk autópálya matricával. A havi díjban külön megjelöljük a számlán a havi autópálya matrica összegét.
Egy rendszám mellé rendelünk egy telefonszámot és ezzel az ország egész területén tud parkolni készpénzhasználat nélkül. A parkolási díjat félévente számlázzuk ki külön számlán.

AUTÓS EGYPERCESEK

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON IS!